Behandling af langvarige kroniske smerter i København

En stor del af den danske befolkning lider af langvarige smerter, også kaldet kroniske smerter. Langvarige smerter behøver ikke have varet i flere år, men hvis lægerne ikke kan finde årsagen eller kurere dem, så betegnes de som kroniske smerter. Kroniske smerter kan komme til udtryk på mange måder. Det kan være udmattende, belastede og anstrengende at leve med langvarige smerter – både for den enkelte, men også for personens pårørende. Ofte oplever den smerteramte den manglede forståelse for sin situation, da det ikke altid er muligt at finde ud af, hvorfor det præcist gør ondt. Vi oplever at folk, der lider af langvarige smerter ofte også er meget udsatte for psykiske problemer som f.eks. depression og angst, hvilket kan påvirke den smerteramtes sociale liv – og generelle livskvalitet.

Få hjælp til håndtering af kroniske smerter

Du har mulighed for at gå i terapi og behandling hos en af vores psykologer i København, som har erfaring med langvarige smerter. Terapien kan hjælpe dig med at opnå en bedre livskvalitet på trods af smerterne. I løbet af det terapeutiske forløb arbejdes der med de problemstillinger, som den smerteramte oplever i sin hverdag. Det kan bl.a. være koncentrationsbesvær, frygt for social aktivitet, ændrede forhold til venner og familiemedlemmer samt tristhed og depression.

Vi kan muligvis ikke kurere dine kroniske og langvarige smerter, men måske kan vi hjælpe dig med at finde årsagen og dæmpe dem, så du bedre kan leve med dem. Vi kan lære dig, hvordan du bedst håndterer smerten, så du kan få et bedre liv. Ved hjælp af smertehåndtering lære du, hvordan du finder ind til dine egne ressourcer og på den måde lære, hvordan du kan leve med smerterne, så du stadig kan have et godt liv.

33 32 88 14