Hypnose, mindfulness og visualisering i København

Psykologerne ved Kongens Nytorv har mange års erfaring med bl.a. hypnose, mindfulness og visualisering. Hvis du ønsker at vide mere, eller bestille en tid hos en psykolog, så ring til os på tlf. 33 32 88 14send en mail til psykologerne@pvkn.dk eller bestil tid direkte via vores online booking (kun for klienter uden henvisning).

Hypnose – hvad kan det hjælpe med?

Klinisk hypnose er en ældgammel metode, hvor visualisering, mindfulness, symboldrama og NLP er indgår. Via disse metoder er det muligt at få kontakt med dybere, ikke bevidste lag og derigennem bearbejde tidlige traumer. Hypnose er en effektiv behandlingsform, som kan indgå i mange terapiforløb. Det er et effektivt værktøj, som kan hjælpe med at forandre dårlige vaner og skabe nye forandringer. Metoden bruges ofte i forhold til:

Føler du, at det virkelig er tid til, at der skal ske nogle forandringer? Hypnose er en afslappet og behagelig måde at fremskynde en forandringsprocess på. Metoden tager udgangspunkt i de indre ressourcer, som du allerede har inden i dig. Ved at bruge denne form for behandling bliver det muligt hurtigt at ændre gamle vaner og få ryddet op, således du kan få det bedre med dig selv og skabe ny kontrol i dit liv.

33 32 88 14