Hypnose i København

Psykologerne ved Kongens Nytorv har mange års erfaring med bl.a. hypnose, mindfulness og visualisering. Hvis du ønsker at vide mere, eller bestille en tid hos en psykolog, så ring til os på tlf. 33 32 88 14send en mail til psykologerne@pvkn.dk eller bestil tid direkte via vores online booking (kun for klienter uden henvisning).

Hvad er hypnose?

Hypnose er en behandlingsform, som sigter mod at påvirke og arbejde med det ubevidste og underbevidste for derigennem at påvirke tanker, følelser og adfærd. Hypnose er et effektivt værktøj til at komme ind bag problemerne for derved at forstå og ændre tanke- og adfærdsmønstre. Dermed kan hypnose altså være vejen til at skabe positive, permanente ændringer i dit liv.

Hvad kan hypnose hjælpe med?

Klinisk hypnose er en ældgammel metode, hvor visualisering, mindfulness, symboldrama og NLP er indgår. Via disse metoder er det muligt at få kontakt med dybere, ikke bevidste lag og derigennem bearbejde tidlige traumer. Hypnose er en effektiv behandlingsform, som kan indgå i mange terapiforløb. Det er et effektivt værktøj, som kan hjælpe med at forandre dårlige vaner og skabe nye forandringer. Metoden bruges ofte i forhold til:

Hvordan føles det at være i hypnose?

Hypnose er en bevidst tilstand, hvor der fokuseres indad efter psykologens anvisninger. Gennem hele forløbet er det vigtigt, at man holder sindet åbent for påvirkninger udefra, så den positive udvikling kan blive skabt. Efter hypnose oplever mange, at forandringerne sker, uden at de aktivt og bevidst er nødt til at tænke over dem.

Hypnose kan muligvis løse dine problemer

Føler du, at det er tid til, at der skal ske nogle forandringer? Hypnose er en afslappet og behagelig måde at fremskynde en forandringsproces på. Metoden tager udgangspunkt i de indre ressourcer, som du allerede har inden i dig. Ved at bruge denne form for behandling bliver det muligt hurtigt at ændre gamle vaner og få ryddet op, således du kan få det bedre med dig selv og skabe ny kontrol og udvikling i dit liv.

33 32 88 14