Individuel terapi i København

Psykologerne hos Kongens Nytorv har mere end 20 års erfaring med individuel terapi. Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid til terapi hos en psykolog? Så ring til os på tlf. 33 32 88 14, skriv en mail til psykologerne@pvkn.dk eller book en tid via vores online booking (kun for klienter uden henvisning).

Søger du individuel terapi?

En psykologsamtale kan forløbe forskelligt, hvilket kommer an på den enkeltes problematik og ønsker. Dette vil vi sammen finde ud af ved den første psykologsamtale.Til tider, kan det være vanskeligt at få livet til at gå op i en højere enhed. I særligt svære eller fastlåste perioder kan en samtale med en professionel være en stor hjælp. Temaerne i individuel terapi er mangfoldige. Det kan f.eks. være eksistentielle problemer, ensomhed, usikkerhed som forælder eller partner, angst, nedtrykthed, lavt selvværd, problemer på arbejdspladsen eller andet.

Psykologens opgave:

Vores opgave som psykologer er, at lytte og stille spørgsmål. Gennem samtalen vil det problem, der er baggrunden for henvendelsen, forhåbentlig forsvinde eller blive mindre, og nye forståelser og ideer vil udvikles, opstå eller opdages.

Vi tilbyder individuel terapi for alle:

Vi mødes gerne individuelt med både børn, unge og voksne. Ved samtaler med børn er det dog vores erfaring, at den bedste hjælp ofte gives med en eller begge forældre til stede – i hvert fald til at starte med. Individuelle samtaler varer typisk en time, men der kan lave andre aftaler – dette aftale dog på forhånd.Hvis du ønsker at vide mere om individuel terapi, eller hvis du ønsker at bestille tid hos en psykolog til en individuel samtale, kan du både kontakte os telefonisk eller via mail.