Priser og tilskud

Psykologerne ved Kongens Nytorv tager imod klienter fra mange forskellige steder. Har du spørgsmål til priser og tilskud, så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 33 32 88 14, eller sende en mail til psykologerne@pvkn.dk.

Privat forløb uden for sygesikringen

Hos Psykologerne ved Kongens Nytorv har vi ingen ventetid på terapiforløb uden henvisning og vi kan tilbyde dig en konsultation hos en af vores veluddannede psykologer, som ikke er tilknyttet den offentlige sygesikring, inden for få dage. Hvis du vælger, at starte din behandling hos en af disse, betyder det, at du kan komme i gang med det samme og få gjort noget ved din situation, mens det er mest påtrængende. Du kan bestille tid hos en psykolog – uden for sygesikringen – direkte via vores onlinebooking.

Vores priser for et privat forløb uden for sygesikringen er følgende (gældende fra 1. maj 2021):

*Familieterapi er for 3+ personer. 

Ved forudbetaling for 5 konsultationer får du 5 % rabat på alle behandlingerne og ved forudbetaling for 10 konsultationer, får du 10 % rabat på alle behandlingerne.

Der tilbydes desuden samtaler hos nyuddannede psykologer til 700 kr. for 45-50 minutter (gældende fra 1. maj 2021).

Tilskud fra Sygesikring Danmark

Hvis du er medlem af af Sygesikring Danmark, kan du få kr. 300,-. i tilskud pr. gang til individuelle – og par konsultationer uden for sygesikringen.

Sundhedsforsikringer

Har du en privat sundhedsforsikring, er det muligt, at denne dækker dele eller hele udgiften til psykologhjælp. Undersøg derfor eventuelle muligheder og undgå på den måde de lange sygesikringsventetider og kom til med det samme. Vi tager bl.a. mod klienter fra:

 • Nordisk Krisekorps
 • Dansk Sundhedsforsikring
 • TopDanmark
 • Mølholm
 • Skandia
 • Pensam
 • Danica
 • PFA
 • Tryg
 • Primacare

Du kan læse mere om brug af sundhedsforsikringer her.

Studierabat

Vi tilbyder studierabat på private forløb uden for sygesikringen til udeboende studerende på SU ved fremvisning af gyldigt studiekort. Med andre ord koster en konsultation uden for sygesikringen 900 kr. for 45-50 minutter (gældende fra 1. maj 2021).

Socialforvaltninger og kommuner

Vi anbefaler kontanthjælpsmodtagere eller andre med overførselsindkomst at undersøge med kommunen, om der er mulighed for, at få dækket udgiften til psykologhjælp. Kontakt din kommune og hør mere om dine muligheder.

Forløb via sygesikringen

Hos Psykologerne ved Kongens Nytorv tager vi mod sygesikringsklienter, altså klienter som har en lægehenvisning. En konsultation hos en sygesikringspsykolog koster 320-400 kr. pr. gang for 40-45 minutter.

Betalingsmetoder

Der afregnes før eller efter hver konsultation. Der kan betales kontant, med MobilePay eller med dankort, men ikke Mastercard eller debitcard.

Ved undersøgelser, supervision og lignende foretages betaling efter aftale.

Afbudspolitik

 • Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 12.00, ellers betales fuld pris
 • Hvis intet afbud gives, betales fuld pris

Du kan læse mere om vores afbudspolitik her.

33 32 88 14