Priser og tilskud

Psykologerne ved Kongens Nytorv tager imod klienter fra mange forskellige steder. Har du spørgsmål til priser og tilskud, så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 33 32 88 14, eller sende en mail til psykologerne@pvkn.dk.

Privat forløb uden for sygesikringen

Hos Psykologerne ved Kongens Nytorv har vi ingen ventetid på terapiforløb uden henvisning og vi kan tilbyde dig en konsultation hos en af vores veluddannede psykologer, som ikke er tilknyttet den offentlige sygesikring, inden for få dage. Hvis du vælger, at starte din behandling hos en af disse, betyder det, at du kan komme i gang med det samme og få gjort noget ved din situation, mens det er mest påtrængende. Du kan bestille tid hos en psykolog – uden for sygesikringen – direkte via vores onlinebooking. Vores priser for et privat forløb uden for sygesikringen er følgende (gældende fra 1. februar 2020):

*Familieterapi er for 3+ personer. 

Ved forudbetaling for 5 konsultationer får du 5 % rabat på alle behandlingerne og ved forudbetaling for 10 konsultationer, får du 10 % rabat på alle behandlingerne.

Tilskud fra Sygesikring Danmark

Hvis du er medlem af af Sygesikring Danmark, kan du få kr. 300,-. i tilskud pr. gang til individuelle – og par konsultationer uden for sygesikringen.

Sundhedsforsikringer

Har du en privat sundhedsforsikring, er det muligt, at denne dækker dele eller hele udgiften til psykologhjælp. Undersøg derfor eventuelle muligheder og undgå på den måde de lange sygesikringsventetider og kom til med det samme. Vi tager bl.a. mod klienter med følgende sundhedsforsikringer:

 • Nordisk Krisekorps
 • Dansk Sundhedsforsikring
 • TopDanmark
 • Mølholm
 • Skandia
 • Pensam
 • Danica
 • PFA
 • Tryg
 • Primacare

Studierabat

Vi tilbyder studierabat på private forløb uden for sygesikringen til udeboende studerende på SU ved fremvisning af gyldigt studiekort. Med andre ord koster en konsultation uden for sygesikringen kr. 850,- for 45-50 minutter.

Socialforvaltninger og kommuner

Vi anbefaler kontanthjælpsmodtagere eller andre med overførselsindkomst at undersøge med kommunen, om der er mulighed for, at få dækket udgiften til psykologhjælp. Kontakt din kommune og hør mere om dine muligheder.

Vi tilbyder rabat til kontanthjælpsmodtagere ved fremvisning af forskudsopgørelse eller anden dokumentation herfor. En konsultation uden for sygesikringen koster dermed kr. 850,- for 45-50 minutter.

Forløb via sygesikringen

Hos Psykologerne ved Kongens Nytorv tager vi mod sygesikringsklienter, altså klienter som har en lægehenvisning. En konsultation hos en sygesikringspsykolog koster 320-400 kr. pr. gang for 40-45 minutter.

Betalingsmetoder

Der afregnes før eller efter hver konsultation. Der kan betales kontant, med MobilePay eller med dankort, men ikke Mastercard eller debitcard.

Ved undersøgelser, supervision og lignende foretages betaling efter aftale.

Afbudspolitik

Psykologerne sætter tid af til dig i deres kalender og da de ikke umiddelbart kan fylde den op igen ved sene afbud – er det vigtigt, at du melder afbud i god tid. Selvfølgelig kan det ske, at du bliver syg, men meld helst afbud dagen før hvis du kan mærke sygdom er på vej. Du kan enten skrive en mail eller ligge en besked på telefonsvaren.

 • Afbud senest dagen før inden kl. 12.00
 • Hvis afbud gives senere, betales fuld pris
 • Hvis intet afbud gives betales fuld pris
33 32 88 14