For virksomheder 

Psykologerne ved Kongens Nytorv har i mange år hjulpet erhvervslivet med mange forskellige opgaver og projekter. Når vores erhvervspsykologer er på besøg, fungerer de som rådgivere, coacher og undervisere, som giver ledere og medarbejder forskellige redskaber, alt efter aftale. Ring på tlf. 33 32 88 14 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Kontakt os også, hvis I gerne vil have et tilbud på en konkret opgave. Så hjælper vi gerne.

Typiske opgaver for virksomheder:

Opgaverne er mangfoldige for erhvervspsykologer, men drejer sig generelt om de mange udfordringer, som ledelse og medarbejdere dagligt står over for på deres arbejdsplads. Det kan f.eks. dreje sig om: 

Generelt fylder arbejdet meget i mange menneskers liv og det kan være en stor del af ens sociale liv og identitet. Det skaber et behov for, at arbejdspladsen er velfungerende, giver mulighed for udvikling og arbejdsglæde. Forandringer ved f.eks. sammenlægninger og omstruktureringer, kan påvirke både den individuelle arbejder, men også virksomheden som helhed. Dette sætter ofte det psykiske arbejdsmiljø under press – og det er derfor vigtigt både for virksomhedens og de ansattes positive udvikling, at der tages hensyn til de mennesker, der arbejder i virksomheden ved at forebygge eller håndtere konflikter, stress og personlige problemer. 

Få hjælp og støtte af erhvervspsykologer: 

Ønsker du at vide mere om vores erhvervspsykologer og hvad de kan tilbyde? Så er du velkommen til at kontakte os og få vores bud på, hvordan den pågældende opgave skal løses. Vi har flere dygtige psykologer tilknyttet, som er uddannet inden for psykologi med et særligt fokus på adfærd i forhold til arbejdslivet og organisationer.

33 32 88 14