Gruppeterapi i København

Hos Psykologerne ved Kongens Nytorv laver vi løbende nye grupper, hvor alle er velkomne til at være med. Hvis du vil vide mere om gruppeterapi, er du velkommen til at ringe på tlf. 33 32 88 14 eller skrive en mail til psykologerne@pvkn.dk

Hvorfor vælge gruppeterapi?

Gruppeterapi kan bruges som metode indenfor næsten alle typer af psykologiske problemstillinger eller selvudviklings formål. Problemer, som er velegnet at tage op i grupper er eksempelvis:

Hvad er gruppeterapi?

Gruppeterapi går i sin korthed ud på, at en gruppe af ligesindede med samme type problemstilling, igennem en konstruktiv proces, i fællesskab løser de problemstillinger som den enkelte måtte bringe op i gruppen. Over tid bygges tillid i gruppen op og forstærkes gennem gruppeanalytiske metoder, hvor terapeuten hjælper gruppen til en dybere forståelse af hvad det er, der forhindrer gruppen og dens medlemmer fra vækst og udvikling. Man vil desuden få en bedre forståelse af sin egen rolle socialt og hvordan man kan arbejde med sin styrke og svaghed i sociale sammenhæng.Du kan tilmelde dig en af vores grupper ved at ringe til os eller skrive en mail til os.