Gruppeterapi i København 

Hos Psykologerne ved Kongens Nytorv laver vi løbende nye grupper, hvor alle er velkomne til at være med. Hvis du vil vide mere om gruppeterapi, er du velkommen til at ringe på tlf. 33 32 88 14 eller skrive en mail til psykologerne@pvkn.dk 

Hvorfor vælge gruppeterapi? 

Gruppeterapi kan bruges som metode inden for næsten alle typer af psykologiske problemstillinger eller selvudviklings formål. Problemer, som er velegnet at tage op i grupper er eksempelvis:

Hvad er gruppeterapi? 

 Gruppeterapi er et forløb, hvor man arbejder med sine problemer i fællesskab med andre. Gruppeterapi går i sin korthed ud på, at en gruppe af ligesindede med samme type problemstilling, igennem en konstruktiv proces, i fællesskab løser de problemstillinger som den enkelte måtte bringe op i gruppen. Over tid bygges tillid i gruppen op og forstærkes gennem gruppeanalytiske metoder, hvor terapeuten hjælper gruppen til en dybere forståelse af hvad det er, der forhindrer gruppen og dens medlemmer fra vækst og udvikling. Man vil desuden få en bedre forståelse af sin egen rolle socialt og hvordan man kan arbejde med sin styrke og svaghed i sociale sammenhæng. 

Hvornår bruger man gruppeterapi? 

Mennesker er sociale væsener og derfor minder gruppeforløb på mange måder om livet udenfor terapi-lokalet. Det gør den særligt velegnet til at arbejde med sig selv psykologisk set og sit forhold til andre, og de problemer man møder i sin tilværelse. 

Gruppeterapi kan med fordel kan bruges af de fleste mennesker. Mange har et særligt godt udbytte, når gruppeterapien bliver suppleret med individuel samtale-terapi. 

Hvordan tilmelder jeg mig et gruppeforløb? 

Du kan tilmelde dig en af vores grupper ved at ringe til os eller skrive en mail til os. 

33 32 88 14