Behandling af ofre for seksuelle overgreb og incest i København

Hos Psykologerne ved Kongens Nytorv har vi flere psykologer, som har mange års erfaring i samtaler med børn, unge og voksne, som har været udsat for seksuelle overgreb af enten en fremmed, en bekendt eller et familiemedlem. Har du brug for hjælp eller et rum til at tale med en professionel i? Så ring til os på tlf. 33 32 88 14send en mail til psykologerne@pvkn.dk eller bestil tid direkte via vores online booking (kun for klienter uden henvisning).

Det er svært at komme videre efter et eller flere seksuelle overgreb

At have været udsat for seksuelle overgreb eller incest er så grænseoverskridende, at det for langt de fleste mennesker præger resten af deres liv. Det er et meget kompliceret område fyldt med mange følelsesmæssige -, kropslige – og personlige aspekter. Der findes mange forskellige følger af seksuelle overgreb. Det kan f.eks. være angst, PTSD, OCD, problemer med fysisk kontakt til andre, problematisk sexliv, gen-oplevelser, mareridt osv. Fortiden kan desværre ikke ændres, men vi vil gøre alt for, at det ikke får lov til at styre dit liv samt at du opnår en bedre livskvalitet.

Vi oplever, at det kan være meget grænseoverskridende, at skulle fortælle en psykolog som sine oplevelser. Men husk på, at samtalerne er 100 procent fortrolige og vores psykologer vil gøre deres bedste for, at du skal føle dig godt tilpas, sådan du kan åbne op for dine følelser. Derudover er det vigtigt at understrege, at jo hurtigere du begynder i behandling efter den traumatiserende oplevelse, jo hurtigere vil du opleve fremskridt og forbedring. Hvis du går i gang tid uden at få bearbejdet oplevelsen, kan det medføre langsigtede psykologiske komplikationer.

Du kan læse mere om vores psykologer her. Læs mere om betaling og tilskud her.

33 32 88 14