Stress og mindfulness

Psykologerne ved Kongens Nytorv er specialiseret i at behandle og vejlede i forhold til stress og mindfulness. Hvis du ønsker at bestille en tid hos en psykolog, så ring til os på tlf. 33 32 88 14, skriv en mail til psykologerne@pvkn.dk eller bestil direkte via vores online booking (kun for klienter uden henvisning).

Stress – noget mange danskere lider af

Stress er efterhånden en af de mest almindelige psykiske lidelser i Danmark. En stor del af hverdagen går ud på at præstere og være på – og det slider hårdt på os. Vi skal hele tiden være tilgængelig på telefonen, have mange bolde i luft og prøve på at være den bedste til alting. Men det er en krævende opgave og derfor er det vigtigt, at vi husker at få slappet af indimellem. Her kommer mindfulness ind i billedet.

Behandling af stress med mindfulness

Behandlingsmetoden mindfulness meditation har vidst sig at være et effektivt værktøj og redskab imod bl.a. stress og angst. Mindfulness går ud på at give slip på alt det som fylder, samt alle de dårlige og stressende tanker, som forhindrer dig i at leve i nuet. Mindfulness handler om at skabe en forbindelse til dig selv, lukke alt andet ude og derved give mere overblik over tilværelsen. Det er med andre ord en metode til at koble lidt fra i vores moderne samfund, hvor vi uafbrudt bliver bombarderet med nye indtryk.

Links:

Her finder du nogle links til forskellige meditationsøvelser:

Er det på tide at gøre op med stress i dit liv?

Psykologerne ved Kongens Nytorv har mange års erfaring med stress og mindfulness. Du kan bestille tid hos en psykolog ved at ringe på tlf. 33 32 88 14 eller ved at skrive en mail til psykologerne@pvkn.dk. Du kan læse om vores psykologer her.