Tilskud og betaling

Psykologerne ved Kongens Nytorv tager imod klienter fra mange forskellige steder. Har du spørgsmål til tilskud, betaling eller forsikringer, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 33 32 88 14 elller sende en mail til psykologerne@pvkn.dk.

Forløb uden for sygesikringen – i gang med det samme:

Hos Psykologerne ved Kongens Nytorv kan vi tilbyde dig en konsultation hos en af vores veluddannede psykologer, som ikke er tilknyttet den offentlige sygesikring, inden for få dage. Hvis du vælger, at starte din behandling hos en af disse, betyder det, at du kan komme i gang straks og få gjort noget ved din situation, mens det er mest påtrængende. Du kan bestille tid hos en psykolog – uden for sygesikringen – direkte via vores online booking.

Tilskud:

Hos Psykologerne ved Kongens Nytorv modtager vi sygesikringsklienter, det vil sige, klienter som har en lægehenvisning. Der er mulighed for at få yderligere tilskud til behandlingerne, hvis du er medlem af Sygesikring Danmark.

Vi har ingen ventetid på terapi uden henvisning (der er mulighed for at komme til inden for en uge) og mere end 6 måneders ventetid på terapi hos psykologer, der tager imod henvisning. På nuværende tidspunkt er ventelisten lukket for opskrivninger.

En konsultation hos en sygesikringspsykolog koster 320-400 kr. pr. gang for 40-45 minutter, mens en konsultation hos en privat psykolog koster det fulde beløb for 50-60 minutter, da der ikke er tilskud. Husk dog, at hvis du er medlem af Sygesikring Danmark, så kan du få 300 kr. i tilskud ved individuelle – og par konsultationer uden for sygesikringen. Den nuværende takst for privat psykologhjælp kan oplyses ved henvendelse til sekretariatet.

Sundhedsforsikringer:

Har du en privat sundhedsforsikring, er det muligt, at denne dækker dele eller hele udgiften til psykologhjælp. Ligeledes kan det i særlige tilfælde være at din arbejdsplads har en forsikring, som kan dække psykologudgiften. Undersøg derfor eventuelle muligheder og undgå på den måde de lange sygesikringsventetider. Det gælder f.eks. sundhedsforsikringer hos:

 • Primacare (Dansk sundhedsforsikring)
 • Prescriba
 • TopDanmark
 • Mølholm
 • Skandia
 • Pensam
 • Danica
 • PFA
 • Tryg
 • Nordisk Krisekorps
 • og mange flere

Socialforvaltninger og kommuner:

Kontanthjælpsmodtagere eller andre med overførselsindkomst kan ligeledes undersøge med kommunen, om der er mulighed for, at få dækket udgiften til psykologhjælp. Kontakt din kommune og hør mere og dine muligheder.

Betalingsmetode: 

Der betales kontant eller med dankort, men ikke mastercard eller debitcard. Det er også muligt at betale med MobilePay.

Ved undersøgelser, supervision og lignende foretages betaling efter aftale.

Har du en lægehenvisning eller ønsker en tid hos os, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, og vi vil skrive dig på vores venteliste og kontakte dig, ligeså snart vi har en ledig tid til dig.

Afbudspolitik:

Psykologerne sætter tid af til dig i deres kalender og da de ikke umiddelbart kan fylde den op igen ved sene afbud – er det vigtigt, at du melder afbud i god tid. Selvfølgelig kan det ske, at du bliver syg, men meld helst afbud dagen før hvis du kan mærke sygdom er på vej. Du kan enten skrive en mail eller ligge en besked på telefonsvaren.

 • Afbud senest dagen før inden kl. 12.00
 • Hvis afbud gives senere, betales fuld pris
 • Hvis intet afbud gives betales fuld pris

Rabat til studerende og kontanthjælpsmodtagere

Ved forudbetaling af 5 timer får du 5 % rabat på alle behandlinger og ved forudbetaling af 10 timer, får du 10 % rabat. Ligeledes tilbyder vi rabat til udeboende studerende på SU og kontanthjælpsmodtagere ved fremvisning af forskudsopgørelse eller studiekort dvs. en konsultation koster 750 kr. for 50-60 minutter.

Kontakt os:

Hvis du har spørgsmål til afbud, betaling, priser eller tilskud, så er du velkommen til at ringe på tlf. 33 32 88 14 eller sende en e-mail til: psykologerne@pvkn.dk.

Vend tilbage til forsiden