Den offentlige sektor

Mangler I en eller flere psykologer til at gennemføre forældrekompetenceundersøgelser eller lignende psykologiske undersøgelser for jer? Hos Psykologerne ved Kongens Nytorv har vi mange års erfaring med at hjælpe den offentlige sektor i forhold med at udarbejde sådanne psykologiske undersøgelser. Det kan f.eks. dreje sig om:

  • Familieundersøgelser
  • Forældrekompetenceundersøgelser
  • Relationsundersøgelser
  • Psykologiske diagnoser og erklæringer
  • Familieterapi

Forældrekompetenceundersøgelser:

Psykologerne ved Kongens Nytorv har mange års erfaring med at foretage forældrekompetenceundersøgelser, relationsundersøgelser samt familieundersøgelser for kommuner og andre institutioner i den offentlige sektor. Undersøgelserne tilpasses formålet og den enkelte situation, men ofte omfatter en undersøgelse flere familiemedlemmer for at få et dybdegående indblik i familien, så den bedst mulige konklusion findes og opnåes.

Kontakt os:

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere, så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 33 32 88 14 eller skrive en mail til psykologerne@pvkn.dk, så vi sammen kan finde ud af, hvordan hjælper jer bedst muligt. Vi ligger placeret tæt ved Kongens Nytorv i hjertet af København.

Vend tilbage til forsiden